Babynestje 'zelf samen stellen'

Artikel 1 van 1
€ 54,99

De must-have lijst voor de babyuitzet aan het samenstellen? Dan is de kans aardig groot dat het babynestje daar ook bij komt te staan! Het babynestje zorgt voor een veilig en geborgen gevoel én is handig mee te nemen.


Het babynestje kun je zelf samenstellen, je kiest een wafelstof, een katoentje en of je het nestje afgewerkt wilt met een band zodat je de touwtjes niet ziet (zie foto 2). De nestjes zijn aan beide kanten te gebruiken en kunnen in de was!

Je gebruikt het nestje door hem op een stabiele plaats neer te leggen, bijvoorbeeld in de box, op de bank of op het grote bed. Handig als je op visite gaat of even je handen vrij wilt hebben.

Om het af te maken kun je kiezen voor een bijpassend dekentje en is het mogelijk om een spuuglapje te kiezen.
Het spuuglapje is aan de achterkant voorzien van badstof waardoor het niet snel doorlekt. Zo kun je lapje wassen en hoeft niet direct het hele babynestje in de was!

Het matrasje in het babynestje heeft een afmeting van ongeveer 30 x 60 cm. Het babynestje is gemaakt van 100% katoen aan de buitenzijde en in het nestje zit polyester vulling. 

Staat er achter de stof die je graag zou willen kiezen een sterretje? neem dan even contact op via de mail of whatsapp om te horen of er nog genoeg stof is om jouw product te laten maken!

 

Levertijd:
de levertijd van het babynestje bedraagt 4-12 werkdagen.

Veiligheid:
gebruik het babynestje altijd onder toezicht van een volwassene.
- zorg ervoor dat het babynestje altijd stabiel en recht staat.
- gebruik het babynestje niet meer zodra de baby kan omrollen. 

© 2019 - 2021 MadeByLaris | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel